Продавець Greenstore. розвиває свій бізнес на Prom.ua 12 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
568 відгуків
+380 (98) 112-10-07
+380 (44) 384-36-79
+380 (98) 112-10-07
+380 (68) 508-62-97
Маркет здоровья
Кошик

Олія конопель 200 мл

64,80 

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

  • Немає в наявності
Олія конопель 200 мл
Олія конопель 200 млНемає в наявності
64,80 
+380 (98) 112-10-07
Замовлення по Україні
  • +380 (44) 384-36-79
    Мельникова,5
  • +380 (98) 112-10-07
    пр. Победы,125
  • +380 (68) 508-62-97
    Мельникова,5
  • +380 (67) 840-16-68
    Героев Днепра 41- 43
+380 (98) 112-10-07
Замовлення по Україні
  • +380 (44) 384-36-79
    Мельникова,5
  • +380 (98) 112-10-07
    пр. Победы,125
  • +380 (68) 508-62-97
    Мельникова,5
  • +380 (67) 840-16-68
    Героев Днепра 41- 43
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Олія конопель

Колір насичений темно-зелений
Запах — слабкий запах із кислинкою
Консистенція — типова для олій
Поглинання — швидко та повністю вбирається шкірою. Олія так швидко вбирається в шкіру, що багато хто називає її «суха олія». Є найбільш проникним з усіх олій.

Склад:
Олія конопель — дуже насичена олія, яка містить антиоксиданти, протеєни, каротин, фітостероли, фосфоліпіди, так само як безліч корисних мінеральних речовин, включно з кальцією, магнієм, сіркою, калією, залізом, цинком і фосфором. Олія — джерело цінного білка та містить усі двадцять, амінокислот, включно з дев'ятьма основними амінокислотами. Також містить Вітаміни А, B1, B2, B3, B6, C, D, і E. Зелений колір олії конопель — результат високого рівня хлорофілу, який є в насінні.

Але найцінніша особливість олії конопель — відсоток вмісту жирних кислот, який вищий, ніж у будь-якої іншої олії. Це найзбалансованіше за складом масло, загальний вміст EFA (ессенціальні жирні кислоти) становить понад 75%. Крім того, олія конопель містить 2.6% GLA (Гамма — Лінолева Кислота), похідна EFA. Пропорція між кислотами Омега-3 й Омега-6 становить 1:3, це оптимальне співвідношення двох Ессенційних Жирних Кислот (EFA) Омега-3 (LNA) й Омега 6 Кислот (LA).

Дія.
Олія конопель допомагає в загоєнні ушкодженої шкіри, допомагає у разі запалення та нормалізує суху шкіру. Має зволожувальні властивості. Широко використовується для шкіри, що старіє.

Жирна шкіра — олія конопель показана для пористої шкіри, вона відновлює бар'єрну функцію шкіри, ефективно регулює роботу сальних залоз і нормалізує склад, що виділяється ними секрету, прискорює процеси
регенерації, має зволожувальну дію. Має протизапальні властивості. Використовується для пошкодженої шкіри. Швидко вбирається, не залишає жирного блиску.

Суха шкіра — олія конопель багата на незамінні жирні кислоти, тому сприяє відновленню захисного бар'єра шкіри. Має чудові зволожувальні властивості, покращує колір обличчя.

Вікова шкіра живить і згладжує зморшки.

Використовується під час лікування екземи та псоріазу.

У шампунях і бальзамах для волосся олія конопель збільшує еластичність волосся, зволожує та полегшує розчісування, надаючи волоссю сяйво та натуральний блиск.

Крім того, недавнє канадське дослідження олії показало, що воно має широкий спектр ультрафіолетового захисту для шкіри.

Застосування в косметиці.

Використовують у косметиці для:
— пошкодженої та проблемної шкіри
— сухої шкіри
– вікової шкіри
— у сонцезахисних засобах
— під час приготування мила
— у бальзамах для губ
— у шампунях і бальзамах для сухого волосся

Олію конопель можна з'єднувати з трав'яними настоюми та оліями для створення загоювальних кремів і бальзамів для губ.
Концентрація — 5-30% в кремах і лосьйонах, 10-20% — у милі, 10-30% — у догляді за волоссям.

Застосування всередину.

Есенціальні жирні кислоти необхідні для здоров'я й еластичної шкіри, волосся й нігтів. Вони забезпечують киснем кожну клітину шкіри, очищають артерії, посилюють імунну систему та запобігають вірусам та іншим загрозам імунній системі. Жирні кислоти можуть бути отримані тільки з їжею, тому що не виробляються організмом.

Люди, які приймають олію конопель по 2 ст. ложки на день, через два-три тижні використання повідомили про м'якшу та зволожену шкіру та міцних нігтях, посилення росту волосся. Вітаміни та мінерали конопляної олії найповніше засвоюються організмом.

Приємний смак олії конопель добре поєднується з кулінарними рецептами. Використовуючи одну столову ложку на день, ви отримуєте 2.5 грама Омеги 3 жирних кислот, 8 грамів Омеги 6 жирних кислот, і 2 грами Омеги 9 жирних кислот — оптимальний баланс. Жодну іншу рослинну олію не має такої ідеальної комбінації жирних кислот. Олія конопель повністю засвоюється організмом у сирому вигляді. Олія конопель небажано використовувати для смаження, найкраще вживати її як приправу для салатів, пасти, овочів, соусів, супів, песто або до інших продуктів після того, як закінчилася їхнє приготування.

Олія застосовується всередину у разі:
– экзема
— псоріаз
– акне
— остеопороз
– менопауза
– рак
— старечий склероз
– ревматоїдний артрит (поліартрит)
— передменструальні симптоми
— високий холестерин
— високий кров'яний тиск
— раптова втрата ваги
– серцево-судинна недостатність
— хвороба Крона
— камені в жовчному міхурі
— ниркова недостатність
— суха шкіра
— низький імунітет
— нерегулярний рівень гормонів
— ВІЛ
— туберкульоз
— знижена енергійність
— знижений метаболізм
— сухість і випадання волосся
– авитаминоз

Контейнер з олією може бути збережений у глибокій заморозці невизначений час

Інформація для замовлення
  • Ціна: 64,80 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner