Продавець Greenstore. розвиває свій бізнес на Prom.ua 13 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
608 відгуків
+380 (98) 112-10-07
+380 (44) 384-36-79
+380 (98) 112-10-07
+380 (68) 508-62-97
Маркет здоровья
Кошик

Норковий жир 250 мл

110 ₴

  • В наявності
Норковий жир 250 мл
Норковий жир 250 млВ наявності
110 ₴
+380 (98) 112-10-07
Замовлення по Україні
  • +380 (44) 384-36-79
    Мельникова,5
  • +380 (98) 112-10-07
    пр. Победы,125
  • +380 (68) 508-62-97
    Мельникова,5
  • +380 (67) 840-16-68
    Героев Днепра 41- 43
+380 (98) 112-10-07
Замовлення по Україні
  • +380 (44) 384-36-79
    Мельникова,5
  • +380 (98) 112-10-07
    пр. Победы,125
  • +380 (68) 508-62-97
    Мельникова,5
  • +380 (67) 840-16-68
    Героев Днепра 41- 43
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Норковий жир 250 мл

Склад: 100% натуральний топлений жир.

Опис: у народній медицині норковий жир використовують для лікування захворювань ротової порожнини, тонзиліту, гнійних ран, пом'якшення кашлю, очищення легень у курців. Норковий жир — не має серед інших  тварин і рослинних жирів рівних у тому, щоб зробити шкіру молодою, здоровою та гарною.  Норковий жир один із найближчих за складом до тканин людини. Він містить до 20% тригліцеридів, пальмітоолеїнової кислоти, що не трапляється в рослинних оліях. Загальний вміст тригліцеридів ненасичених жирних кислот становить майже 70%, що й забезпечує високу проникну здатність жиру та робить його незамінним у косметичній індустрії. Норковий жир ефективно бореться зі старінням і в'яненням шкіри. Регулярне зовнішнє застосування норкового жиру сприяє підвищенню пружності шкіри обличчя та зони декольте, усуненню дрібних мімічних зморщок і гусячих лапок, вирівнює колір обличчя, допомагає усунути пігментні плями. Крім того, норковий жир має природні сонцезахисні властивості та надає волоссю незвичайний блиск, не створюючи водночас різновиду жирності, а тільки гладкості й оксамитовості.

У народній медицині норковий жир рекомендується для лікування таких захворювань:

- кашель, тонзиліт;

-захворювання суглобів, варикоз;

- лущення й подразнення шкіри, алергічний висип, атопічний дерматит;

- потниця, екзема, псоріаз, розтяжки (пошкодження та лікування);

- опіки, рубці, захист шкіри від морозу та блокування від UV-променів;

 — випадання волосся, сухе, посічене волосся, лупа.

Протипоказання: у разі зовнішнього застосування норковий жир не подразнює й алергичного дії, і його застосування необмежене дерматологічними вимогами.

Застосування:

- зовні: невелику кількість норкового жиру наноситься на проблемні ділянки тіла, суглоби та масажується до 3 разів на день. Повторювати щодня до повного полегшення болю.
Може бути використаний у чистому вигляді; для суміші з іншими жирними оліями, для суміші з оліями для подальшого використання для волосся, як домішка в будь-які маски для обличчя, кремів для обличчя, тіла, ніг,
рук, нігтів.

Срок годности: вказаний на етикетці.

Умови зберігання: у сухому та темному місці, за температури від -20 °C до +5 °C.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 110 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner